Kolumnis India

Tiada yang mustahil

Kolumnis India Android App WUB App: Best Working WhatsApp Bomber Apk (Versi Terkini)

WUB App: Best Working WhatsApp Bomber Apk (Versi Terkini)WhatsApp Bomber Apk: Komunikasi adalah kunci kepada kejayaan pelaksanaan tugas, kita manusia memindahkan pemikiran kita dengan orang lain dengan bantuan komunikasi, tidak ada kegiatan yang dapat terjadi tanpa adanya komunikasi.

Terdapat dua jenis komunikasi yang biasa digunakan oleh orang biasa, masing-masing dikenali sebagai “Komunikasi Lisan atau Lisan” dan “Komunikasi Ditulis”.

Dalam telekomunikasi dunia hari ini sangat banyak permintaan, lebih-lebih lagi, ia telah menjadikan hidup kita lebih mudah, orang lebih suka berkomunikasi dengan orang lain melalui telefon dan internet dan bukan berkomunikasi dengan mereka sendiri.

WUB apk

Pengekodan adalah cara komunikasi utama dalam telekomunikasi, orang menghabiskan lebih banyak masa untuk menghantar satu sama lain daripada bercakap terus pada panggilan. Oleh kerana caj data internet telah menurun ke tahap yang besar media sosial telah menjadi pilihan pertama bagi orang-orang yang suka menghantar mesej.

WhatsApp ” kita semua kenal dengan nama ini, 95% daripada pemilik telefon pintar menggunakan WhatsApp, ia adalah salah satu aplikasi teks terbaik yang terdapat di pasaran di seluruh dunia.

Orang ramai yang sering berbual dengan orang yang tersayang di WhatsApp, dalam artikel ini, saya akan memberitahu anda tentang aplikasi yang disebut apk pengebom apk yang boleh anda gunakan untuk menggosok kawan anda supaya dibaca sehingga akhir untuk mengetahui bagaimana aplikasi ini berfungsi.

Apakah Whatsapp Bomber Apk?

Kita semua sudah biasa dengan Whatsapp yang telah menjadi aplikasi yang diperlukan untuk kita semua. Orang ramai menggunakan Whatsapp untuk menjalankan perniagaan mereka, berbual dengan rakan-rakan mereka, saudara-mara, keluarga, dan sebagainya. Whatsapp adalah aplikasi teks yang paling banyak digunakan di seluruh dunia.

Mungkin anda telah menerima banyak dan banyak mesej, adakah anda tahu alasan di sebaliknya? jika tidak, saya beritahu anda kerana seseorang telah memainkan prank pada anda dengan mengaktifkan ” SMS BOMBER ” pada nombor anda.

Kini sama ada pada Whatsapp, anda boleh merosakkan WhatsApp dari mana-mana rakan anda dengan menghantar mesej spam secara pukal. Pengebom Whatsapp boleh didapati untuk Android dan juga peranti iOS, ia sangat mudah digunakan oleh itu sesiapa sahaja boleh menggunakannya untuk bersenang-senang.

WhatsApp Terhempas

Maklumat Permohonan Pengebom Whatsapp:

nama aplikasi WUB: Whatsapp Bomber Apk
Saiz 250 Kb
Versi 1.031
Terakhir Dikemaskini 17-12-2019
Pemaju Stround

Bagaimana untuk Mengunduh dan Pasang Aplikasi Whatsapp Bomber?

Pengebom Whatsapp adalah aplikasi pihak ketiga dan tidak boleh didapati di mana-mana pasaran aplikasi rasmi dalam kes seperti mengunduh Whatsapp pengebom boleh menjadi proses yang agak sukar untuk beberapa pengguna, tetapi jangan risau, di sini dalam artikel ini saya akan membimbing anda untuk memuat turun dan memasang Aplikasi pengebom WhatsApp pada telefon anda.

Ikuti prosedur di bawah dengan berhati-hati untuk mengelakkan sebarang halangan.

Prosedur Memuat Turun:

Seperti yang anda ketahui aplikasi pengebom WhatsApp tidak tersedia di pasaran app rasmi tetapi anda masih boleh memuat turunnya dari pasaran aplikasi lain, ingat bahawa anda hanya perlu memuat turun fail dari laman web tulen untuk melindungi peranti anda daripada sebarang jenis virus dan malware. Saya akan mengesyorkan anda memuat turun pengebom WhatsApp dari pautan yang telah saya nyatakan di bawah.

 • Langkah 1 – Buka krom atau mana-mana pelayar pilihan anda.
 • Langkah 2 – Kemudian lawati Google dan cari pengebom Whatsapp di bar carian atau klik di sini untuk mendapatkan pautan muat turun langsung.
Muat turun WhatsApp Bomber Apk
 • Langkah 3 – Buka jawatan pengebom Whatsapp, tatal ke bawah ke bahagian muat turun dan kemudian klik pada butang muat turun yang anda muat turun akan bermula.

Memasang Prosedur:

Selepas memuat turun pengebom WhatsApp selesai, ia tidak akan dipasang secara langsung kerana kami telah memuat turun dari laman web selain dari kedai mainan, dalam kes sedemikian kami perlu memasang pengebom WhatsApp secara manual dalam telefon kami.

Sesetengah orang mungkin menghadapi masalah dalam memasang pengebom WhatsApp mengikuti langkah-langkah di bawah untuk memasang aplikasi pengebom WhatsApp pada telefon anda.

 • Langkah 1 – Pastikan WhatsApp asal dipasang pada telefon anda dan siap sedia.
 • Langkah 2 – Setelah memuat turun selesai, buka folder fail yang dimuat turun dalam pengurus fail.
 • Langkah 3 – Di dalam folder fail yang dimuat turun klik pada fail persediaan aplikasi pengebom WhatsApp.

Muat turun apk wk

 • Langkah 4 – Klik pada butang Seterusnya dan butang pemasangan masing-masing, voila, aplikasi pengebom Whatsapp anda dipasang.

kerja pengebom whatsapp

Bagaimana Menggunakan Pengebom Whatsapp?

Menggunakan Pengebom Whatsapp Ini adalah proses yang mudah jika anda telah menggunakan mana-mana pengebom SMS sebelum ini, tetapi bagi orang-orang yang tidak pernah menggunakan aplikasi sedemikian sebelum ia boleh menjadi proses rumit.

Jangan bimbang, bersenang-senang, saya akan membantu anda dalam memahami dan menggunakan langkah pengebom Whatsapp secara berturut-turut, jadi teruskan membaca sehingga akhir.

 • Langkah 1 – Setelah pengebom Whatsapp dipasang membuka aplikasi.
 • Langkah 2 – Di papan pemuka aplikasi, anda boleh melihat pilihan “Teks”, masukkan mesej yang anda kehendaki di sana. Muat turun apk pengebom Wub
 • Langkah 3 – Di bawahnya terdapat pilihan “Jumlah”, masukkan jumlah mesej yang anda mahu bom.
 • Langkah 4 – Terdapat juga pilihan yang dipanggil “Advanced”, di mana anda boleh menyesuaikan mesej anda lebih jauh lagi. Anda boleh menyemak jika anda mahu.
 • Langkah 5 – Sekarang dengan semua roh jahat, klik pada butang “Hantar” dan hantar ke mangsa … menikmati;).

Apk Pengebom WhatsApp

Mengakhiri Perkara:

WhatsApp telah menjadi keperluan penting untuk pengguna, ia mempunyai antara muka pengguna yang sangat mudah yang menjadikannya mudah digunakan untuk setiap kumpulan umur. WhatsApp disusun dengan pelbagai ciri menarik.

Hari ini pranks semakin popular jadi jika anda ingin mencuri pada keluarga, kawan atau saudara-mara melalui WhatsApp maka anda boleh menggunakan aplikasi hebat ini yang disebut pengebom WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TopBack to Top