Kolumnis India

Tiada yang mustahil

Kolumnis India Android App Muat turun Fetlife Apk untuk Android: Versi Terkini

Muat turun Fetlife Apk untuk Android: Versi TerkiniInternet telah menjadi sangat umum bahawa setiap orang mempunyai akses kepadanya; orang setiap kumpulan umur, jantina, dan lain-lain menggunakan internet. Internet telah menjadi sebahagian penting dari kehidupan seharian kita, terus terang, saya tidak dapat membayangkan hidup saya tanpa internet.

Untuk semua masalah, keperluan, dan pertanyaan kami, kami melayari internet, sama seperti dalam kes temu janji, pada masa kini orang ramai melakukan banyak aktiviti perkahwinan seperti perkahwinan, dating, dan sebagainya.

Dalam talian dengan bantuan internet. Dating sentiasa menjadi aktiviti menarik untuk anak-anak muda; dalam era teknologi dan pemodenan ini, terdapat sedikit perubahan dalam kaedah tradisional untuk bertarikh. Dalam tahun-tahun kebelakangan ini trend temu janji dalam talian telah meningkat ke tahap yang besar; orang lebih suka bertemu antara satu sama lain dalam talian sebelum bertemu sebenar.

Terdapat banyak platform dalam talian untuk dating di mana seseorang boleh bertemu orang baru berdekatan serta orang yang tinggal jauh dari kami. Di antara semua aplikasi kencan, Fetlife Apk adalah yang membolehkan anda bertemu orang baru di dekat anda dan tarikhnya dengan harga yang sangat minima berbanding dengan aplikasi temu janji yang lain.

Jadi teruskan membaca hingga akhir untuk mengetahui lebih lanjut mengenai apk fetlife dan ciri-ciri yang sangat baik.

Apakah Aplikasi Fetlife?

Fetlife untuk Android

Fetlife adalah rangkaian sosial dan aplikasi kencan dalam talian, sama seperti platform kencan lain di mana pengguna hanya boleh mendaftar dan mula berkencan dan bertemu orang baru.

Objektif utama fetish adalah untuk melayani orang yang berminat dengan BDSM, FISISHISM, dan KINK.

Ini adalah aplikasi berasaskan lokasi yang menghubungkan anda dengan pengguna fetlife lain yang berdekatan, aplikasi ini berfungsi pada pangkalan yang padan di mana aplikasi fetlife akan menunjukkan profil pengguna fetlife yang lain mengikut minat anda, maka di antara profil yang anda boleh suka atau profil tidak suka mengikut keutamaan anda dan jika anda menyukai profil seseorang dan orang itu juga menyukai profil anda maka anda berdua akan dapat berbual dan berjumpa satu sama lain.

Fetlife berfungsi dengan bantuan GPS dan menunjukkan profil orang di sekeliling anda.

Bagaimana untuk Memuat turun dan Pasang Fetlife?

Aplikasi Fetlife tidak boleh didapati secara rasmi di kedai mainan dalam kes seperti memuat turun fetlife boleh menjadi proses yang membosankan tetapi jangan risau, di sini dalam artikel ini saya akan membimbing anda untuk memuat turun dan memasang aplikasi fetlife pada telefon android anda.

Ikuti semua langkah dengan teliti untuk mengelakkan sebarang masalah.

Prosedur Memuat Turun:

Seperti yang telah saya katakan bahawa aplikasi fetlife tidak tersedia di kedai mainan tetapi anda masih dapat memuat turunnya dari pasaran aplikasi lain, tetapi membuatnya untuk memuat turun dari laman web tulen untuk melindungi telefon anda daripada sebarang jenis virus dan malware.

Untuk bimbingan yang lebih baik, muat turun aplikasi fetlife dari pautan yang telah saya sebutkan di bawah.

 • Langkah 1 – Buka krom atau mana-mana pelayar pilihan anda.
 • Langkah 2 – Kemudian lawati apkpure.com dan cari fetlife di bar carian atau klik di bawah untuk mendapatkan pautan muat turun langsung.
Muat turun Fetlife Apk
 • Langkah 3 – Klik butang muat turun dan muat turun anda akan bermula. 

Memasang Prosedur:

Selepas memuat turun fetlife selesai, ia tidak akan dipasang secara langsung kerana kami telah memuat turunnya dari laman web selain daripada mainan, dalam kes seperti itu, kami perlu memasang pemasangan fetlife secara manual di dalam telefon kami.

Sesetengah orang mungkin menghadapi masalah dalam memasang fetlife mengikut langkah-langkah di bawah untuk memasang aplikasi fetlife pada telefon anda.

 • Langkah 1 – Setelah memuat turun selesai, buka folder fail yang dimuat turun dalam pengurus fail.
 • Langkah 2 – Di dalam folder fail yang dimuat turun klik pada fail persediaan fetlife .

memasang apk fetlife

 • Langkah 3 – Klik pada butang Seterusnya dan butang pemasangan masing-masing, silakan, aplikasi fetlife anda dipasang.

Bagaimana Menggunakan Aplikasi Fetlife:

Sebaik sahaja anda telah memasang aplikasi fetlife maka datang bahagian utama “Cara menggunakannya?”, Terdapat banyak pengguna yang tidak tahu bagaimana menggunakan aplikasi fetlife, dalam panduan ringkas ini saya akan mengajar anda cara menggunakan aplikasi fetlife.

Anda tidak memerlukan pengetahuan sains roket untuk menggunakan fetlife, dengan bantuan usaha kecil sesiapa pun boleh menggunakannya. Ikuti langkah-langkah di bawah -:

 • Langkah 1 – Buka aplikasi.

aplikasi fetlife

 • Langkah 2 – Klik butang permulaan.

muat turun fetlife

 • Langkah 3 – Pilih jantina anda.
 • Langkah 4 – Sekarang klik pada anak panah di sebelah kanan bawah skrin anda 4 kali.
 • Langkah 5 – Sekarang klik pada butang seterusnya 3 kali dan anda sudah bersedia untuk menggunakan aplikasi fetlife.

Kelebihan dan Kekurangan Permohonan Fetlife:

Kelebihan:

 • Fetlife menyediakan ujian keperibadian untuk memadankan atau menggunakan algoritma yang sesuai dengan pengguna, aspek ini meningkatkan keupayaan pengguna untuk memadankan calon yang sesuai.
 • Pengguna berada di bawah kawalan, mereka mempunyai banyak pilihan supaya terdapat banyak perlawanan untuk menampung jenis spesifik mereka.
 • Pengguna akan dapat berbual dan mengenali calon berpotensi apabila mereka fikir mereka berminat.
 • Jenis komunikasi ini menjimatkan masa pengguna, sumber dan bahaya untuk tidak dicegah jika mereka bertarikh dengan cara konvensional.

Kelemahan:

 • Pada fetlife, terdapat banyak profil yang boleh membingungkan ramai orang.
 • Pengguna boleh kehilangan pilihan mereka dengan begitu banyak kemungkinan dan menghabiskan terlalu banyak masa mencari calon “sempurna” daripada menggunakan masa itu untuk memulakan hubungan yang sebenar.
 • Algoritma dan sistem padanan mungkin tidak semestinya seperti yang difikirkan oleh pengguna.
 • Tiada sistem yang optimum tersedia yang serasi dengan dua personaliti setiap kali
 • Terdapat juga daya tarikan fizikal dalam memilih rakan kongsi yang berpotensi dalam komunikasi dalam talian.
 • Pada platform temu janji dalam talian, banyak butiran palsu dan hilang yang boleh membawa kepada salah faham.

Maklumat Permohonan Fetlife:

nama aplikasi Fetlife
Saiz 8.6 Mb
Versi 1.0
Terakhir Dikemaskini 27-11-2019
Pemaju Bono.ma

Seperti jawatan ini? Berkongsi dengan rakan-rakan anda!

Mengakhiri Perkara:

Hari ini anak-anak muda suka menghabiskan masa mereka di dunia maya (Internet) lebih daripada mereka menghabiskan masa mereka di dunia nyata. Kencan dalam talian telah menjadi lebih popular daripada apa yang berlaku beberapa tahun lalu, dan orang suka membuat orang dalam talian sebelum menemui mereka.

Untuk tujuan ini, fetlife adalah aplikasi yang mengagumkan yang membolehkan anda bertemu dan mengemas kini orang baru di sekeliling anda. Dalam artikel ringkas ini, saya telah menerangkan kehidupan fetlife dan memberi panduan singkat untuk memuat turun, memasang, dan menggunakannya.

Saya berharap artikel ini akan membantu dalam memahami apk fetlife, tetapi jika anda masih mempunyai sebarang pertanyaan atau masalah, jangan ragu untuk bertanya saya di bahagian komen saya akan kembali kepada anda secepat mungkin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TopBack to Top