Kolumnis India

Tiada yang mustahil

Kolumnis India Mobile Ciri-ciri Galaxy S11 Plus Hanya Bocor, Dan Mereka Besar

Ciri-ciri Galaxy S11 Plus Hanya Bocor, Dan Mereka BesarSamsung sedang merancang beberapa modifikasi kamera utama dalam Galaxy S11 yang dilancarkan seterusnya.

Memandangkan telefon utama Samsung tidak mempunyai kualiti kamera berbanding pesaing utama seperti Apple & Google, tetapi Galaxy S11 boleh menjadi perubahan yang dialu-alukan kerana mereka merancang banyak kanta kamera.

Pertunjukan bocor itu mempunyai reka bentuk yang tidak aktif, kita boleh mengharapkan Samsung melancarkannya pada bulan Februari, menggunakan pemilihan kanta kamera berbentuk pencocokan yang memakan sebahagian besar belakang perdana mereka.

Kamera belakang menyokong sukan lima lensa, dua pengesan dan kilat, walaupun kami menjangkakan telefon terakhir meletakkannya secara terpusat daripada mereka melihat dari daun, yang boleh menjadi kerjasama antara OnLeaks dan CashKaro (kedua-duanya menyaksikan bocor telefon pintar yang mempunyai trek yang tepat dokumen). Kilat dan kanta kelihatan rawak, bagaimanapun, CashKaro menyatakan bahawa penempatan terakhir mungkin berbeza sekali dengan bot S11 Plus.

Rumor mengatakan ia salah satu lensa S11 yang akan menjadi skala besar 108 megapixel dengan zoom optikal 5x. Sama ada reka bentuk ini menunjukkan benar-untuk-hidup, kamera mungkin perlu baik untuk mengimbangi betapa buruk kamera patch.

Apabila anda menghidupkan telefon di atas, S11 Plus seolah-olah mempunyai skrin AMOLED melengkung 6.9-inci yang hampir bebas bezel dengan pemotongan fokus ke lensa hadapan anda. Kedudukan kamera boleh menjadi peralihan selamat datang di Galaxy S10, yang memaksa anda muncul di bahagian atas dari skrin ini untuk mempunyai selfie.

Butang rocker dan elektrik melihat ke casis logam yang tersisa, dan pelabuhan dan penceramah USB-C terletak di pangkalan. Tidak ada bicu fon kepala.

Kami menjangkakan Galaxy S11 Plus diperkenalkan pada bulan Februari sekitar masa yang sama tepat seperti pameran perdagangan Kongres Dunia Sedunia, jadi tunggu untuk maklumat tambahan mengenai terbaru Samsung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TopBack to Top